Another Tagged

Wednesday, August 06, 2008

1. Tell us your name
- ZOnE 86

2. Three things about yourself
- look at the sidebar on the right =D

3. What’s in your playlist
- duh~ lagu, video and mcm2 gi lah..

4. Your favourite music
- R&B, Pop, Hip-hop

5. Favourite guilty pleasure
- em... apakan?

6. Favourite food
- banyak sih~~ tpi masakan my parent lh pling best =D

7. Define love
- love ani mcm you know when durang dua ada itu chemistry... ada reaction lah katakan.. misalannya the girl ckap "eh you bekantut kah?", then the guy reply "inda.. atu aroma cinta kita berdua"... then durang dua mengamati suasana itu... =D

8. Define sex
- sex... sex ani bila durang dua sedang bermesra-mesraan sehingga timbul itu perasaan 'horny'... pastu mereka melakukan adegan ganas mcm langgar keta org.. lebih2 lagi apabila akan mencapai climax, mereka akan melakukan sesuatu di luar jangkaan seperti mencabut bulu ayam dan bubut ucing di sekeliling rumah...

9. Any celebrity crushes
- banyak kan ku list... tapi angelina jolie lah yg hot... pasal apa nah?

10. The last person you hugged
- eh.. aku tak main peluk-peluk... bau nya~~~ AHAHAHA

11. The last person you talked to
- my sister..

12. The last time you cried
- hm... time my cousin meninggal last year... *sigh*

13. The last time you had sex
- 3 tahun lepas ketika masih lagi di form 6... kan tiap2 hari bah sex saja... masuk class bio atu bari 'horny' saja terutama topic "sexual reproduction in human"..sex mentally ja... AHAHAHAHA bejarih bekarih belurih~~ AHAHAHA

14. The last time you made out
- eh.. apakn soalan mu?

15. The last person you dated
- aha.. inda ku ingat haribulannya..

16. The last time you went out
- tiap2 hari bui~~

17. What’s on your mind now?
- rupanya kalau cicak ani kan mating, ia gigit dulu pasangannya pastu baru durang ehem ehem....

18. What’s bothering you?
- entah... knapa? terima kasih kerna mengambil berat tentang aku AHAHAHA

19. This year’s resolutions
- 350z~~ 350z~~ 350z~~

20. Your MSN nick
- What do you expect? Expect the unexpected...

21. What’s your MSN nick about?
- entah... batah sudah tu nickku bui~~ eh bejawab sdah kah tu soalanmu?

22. The people you miss the most
- banyak eh... semua teman2 lama aku yg dlu2... tapi banyak dah ku jumpa time cuti hari atu.. saya suka =D

23. Current mood
- saya sungguh gembira sekali kerna diberi peluang untuk membuat ucapan ini... aha apakan?

24. What are you thinking?
- mcm kan buat milo rasaku and mamam ruti tiger gggrrhh~~~

25. Best childhood memory
- banyak sudah ku lupa~~~

26. 3 of your biggest fears
- banyak eh... kalau buleh semua phobia atu kan ku tulis di sini :P

27. Who do you love?
- family

28. 3 of the things you hate
- aku benci... aku benci... aku benci... nah sudah 3 toh yg ku list... =P

29. Do you blog?
- inda... soalan mu ani ah~~ skali lagi ko~~

30. Tag 6 people
- yes! ANDA adalah salah seorang yg telah di-tag oleh saya =D

No comments:

Post a Comment

 

The Author

Popular Posts

Visits

web traffic statistics

Contact

Eddie.kigs@gmail.com

Follow by Email

Recent comments