Enjoy

Sunday, May 31, 2009

RINDU KU KAN POST2 ANI... AHAHAHAHAHAAHAHHA TQ3x KERNA AKU BERJAYA ANNOY KN KAMU DENGAN POST KU YG BEFORE ANI AHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA ME LIKE! =P

Kemarin.... aku cuti... bahagia sungguh rasanya.... siukkkkkkk! Patang atu aku jalan2 sama chin ke gadong coz aku kan cari spare parts untuk keta corolla ku sal banyak barang yang kan ku tkar ara keta atu and batah dah inda berservice... esuk kali kn ku antar tarus ngusai sma service tarus... Chin ikut sal ia kn bali software utk macbook nya.... wewitt! ada urg bali macbook leerrrrr~~ Aku jelez! boooo! AHAHA

Balik ja dari mall patang atu... entah.... mcm boring ku... AHAHAHA atu lagi inda... WHAT DO YOU EXPECT MUN MALAM SABTU DI RUMAH SAJA? GILA BOIE... A BIG NO NO TUU! AHAHAHA then aku layan sja my FB.... then npak ku status Gmah sal weekend atu... then terpikir tia aku kan jalan2 sja sama drg since aku pun batah dah inda jumpa drg... gpun.. I really2 want to go out anywhere rather than sitting in front of my lappy the whole night. Then aku tnya ara nya if ia free and want to go out... then aku contact lagi few of my friends... walla! My plan works... Inda payah lagi kn pkai sweet sweet words sgala AHAHAHA... and... dmlm.. strictly for 'single guy/lady' ja... AHAHAHA.. INI MCM!! (Y). Sorry guys =P *psal... I know you guys pun ada plan dah with pasangan anda... mlm sabtu kali ah... 'couple's night' AHAHAHA*

Anyway... kami 4 sja lpak2 dmlm... wohohohoho. sikittt tpi siuk! ini membuat kn aku berfikir... eh kmi 4 sja kh yg single ani? AHAHAHAHA. Ada plg lgi yg lain2.. tpi aku nda smpat contact psal.. ermm.. last minute wa... ahax! It was the first time jua lah for us utk 'all single night out' ani.. ahahahaha. Then... siuk2 kmi beceta atu.. someone ckap... Napa kmi msih single? WOoopz! Soalan~ All of us ada opinion yg tersendiri... but more or less... kn sma plg sja jwapan kmi... "ENJOY LIFE!" wohohoho! though hidup single ani terasa lonelynya which is fcuking true... and jelez jwa lah if liat urg kapel2 ani.. whahahaha... for me... i get used to it dah... frankly speaking, i am single for more than 3 years now.. wohohoho! satu pencapaian yg bagus ni. AHAHA.

For me... im not ready for any relationship... errm... nada commitment. sibuk saja waa. ahaha. *alasan* choosy? maybe. nda ensem/lawa? *ku liat.. ensem2/lwa2 jwa yg dgn ku lpak2 ani..* or maybe kmi ani career ppl. ESEH! whatever lah~ we have our own reasons... =)

Lapas sja lepak2 sma drg.. aku jalan ke rmah pjul, ada BBQ! smua bOguSan ada d sna except EoN. ahaha. malar dh ni last minute sja. AHAHAHA. Subuh2 wa kmi BBQ... steadyyyyyy~ AHAHA

Kul 4pg bru th ku sampai ke rmahhhhhhhhhhh.. naleh saya. *time ani pun msih lgi mengantuk membuat post ani* meriah~

No comments:

Post a Comment

 

The Author

Popular Posts

Visits

web traffic statistics

Contact

Eddie.kigs@gmail.com

Follow by Email

Recent comments