Masa terus berlalu...

Monday, July 20, 2009

Helloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo WORLD! =)

Rindu kamu kan baca blog aku? *wink* AHAHAHA. Aku pun rindu kamu.. aha apakn xp... laju jua masa ani berjalan oh... nda ku sdar rupanya kan masuk dah 3 bulan aku kaja di sana... hoho. Nda terasa eh. BANARRRRRRRR. Inda jua sibuk bnar lah... ok ok ajee. 3 bulan lagi baru tah abis probation ku :’( elek2.... mana jua kerasahan.. kn? Taheeeeeeee... AHAHA.

And... aku baru ja reject course yang aku ambil di ITB. Ahax. Awu awu... rugi.. awu.. tau ku tu... elek2. Batah wa tuuu 4 taun.... sandi. Ahax! Aku rasa mcm inda puas ati sja lah... mcm... I deserve more than that. Ahax! Coz aku pun ada cuba2 jua lah apply uni di UK and most of it bgi aku maximum 3 years sja... and ada yg bgi aku 2 taun.... nah! 2 taun yawwwwwwww. I don’t understand why we have to undergo agony for another 4 years if we can complete it in 2 years? Hoho. Put yourself in our shoes... then you will understand much better. =) relaxxx... mungkin ada hikmah di sebaliknya.. hoho.

Aku mau bali keta! AHAHAHAHAHAHA. Ari atu aku jln ke ejen mazda..... MAZDA3 RUGGGGGGEDDDDDDDDDD!!! INI MCM (Y). Tapi... aku wa jauh perjalanannnnnnnnnnn. Mun cari yg diesel... nahe bnyk choicenya. Abis2 truck saja ku bali tuuu.. AHAHAHA nada bh =P. Aku mau yg lajuuuuuuuuuuuuu, yg comfy, yg rugged luar dalam. LEXUS SAJU TUU!!!! IS 300! AHAHAHA. Ok ok ober jua eh... jgn th mhal2 wa... sama jua nanti jadi besi buruk AHAHAHA =P

Balik2 lah jua ku dgr lagu Black Eyed Peas aniiiiii... lawa yaw.. ini mcm (Y). Lady gaga pun rawksssssssssss~~ I loike youuuuuu. Lgu2 indun jgn ckap lah... mostly lawa... jiwang... sebati dh tu dgn jiwaku. Eseh.

Inda kamu jalan ke gerai-gerai perayaan? Di tutong kesian yawwww.. Inda ramai urg. Mcm haunted bah. Inda sampai 5 minit tuu mun kamu kan meround2 di sana. Banar. I tak tipu. Kalau tidak pecaya sila bawa aku sekali.. dpt jua aku order kebab! AHAHA.

Aku mauuuuu gunting rambut. Kan gundul ku.. GUNDUL???!! HAHA. Berapa belas taun dah tu ku nda gundul2 ah... paling last, time ku msih kulah rendah kali. Haha.

Bah ehhhhhh.. odah ku! Odahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. See you when I don’t see you. *wink*

2 comments

  1. awu bob ah. setaie wah dbrunei ane. mngapa kn tu ya ah.. padahal uni di tpt lain kalau sudah ada hnd on hand.. some skip 1st yr entry atu since the units mostly the same mcm hnds core subjects. well well, everythings happens for a reason. Wise choice. GdLuck all in all! =)

    ReplyDelete
  2. Iatah wa... drg suruh tani graduate tua x. HAHA.

    ReplyDelete

 

The Author

Popular Posts

Visits

web traffic statistics

Contact

Eddie.kigs@gmail.com

Follow by Email

Recent comments