Orang gila

Wednesday, March 26, 2008

Di malam aku ada chat with my chatter.. she told a joke sal urg gila ani... Sila baca :P

Hospital ani hanya khas untuk urg gila saja.. then doktor ani susah hatinya meliat keadaan di spital atu yg semakin hari semakin ramai urg gila kana antar di sana.. Then ia pun bertanya pat urg2 gila disna..
Doktor: Siapa mahu keluar dari hospital ani?

Urg2 gila di sana semua angkat tangan. Then, doktor ani pun memikirkan 1 test untuk urg2 gila di sna.. Ia pun melukis satu pintu basar pat salah satu dinding di spital atu...

Doktor: Sapa2 yang dapat membuka pintu atu.. Akan ku luluskan ia untuk keluar dari sini...

Ramai lah urg2 gila di sana ani mencuba dengan sedaya upaya... Doktor ani meliat saja tinkah laku durang... Inda abis2 urg2 gila di sana mencuba... Then doktor ani pun perasan ada 1 urg gila ani meliat saja kawan2nya ani bertungkus lumus membuka pintu atu... Doktor ani heran.. Ia pun betanya...

Doktor: Kenapa kau inda mencuba untuk buka pintu atu?

Urg gila: Aku? Urg gila saja tu yg membuka pintu atu...

Dengan senang ati doktor atu mendangar jawapan ia ani... Confident dah doktor ani untuk melapaskan urg gila ani... tiba-tiba ketawa tia urg gila ani... Doktor ani terkejut and tarus ia meliat urg gila ani...

Urg gila: Doktor, kalau kita kan tahu... kunci pintu atu ada arah ku.. iatah durang inda dapat membuka... ??!!!@!@??
Okie.. that was a lame joke... sorry.. inda ku pandai ne buat joke :P thanks tu amal yg telah ku pajal2 untuk cetakan ahaha..
======================================================

Kuliah ku hari ani smpai tengah hari saja... Sorry to yuna, ayu, mizah and aiyuh, inda ku dpat lunch sama kamu... huhu... awu batah sudah tani inda lepak sama2.. :)

Trus ku zoom kan balik ke rumah... but then ku liat jam pat keta ku atu... 12:32pm hm... lapar jua ah~ ahahaha... so dengan tidak membuang masa aku pun contact my sis kan bawa ia lunch... nasib ada ia hehe... then ku jalan pat Hwa Ho Bunut tunggu ia di sna... Nasib ada parking dapan2 Hwa Ho atu.. then kuar ku smbil diri2 tunggu my sis di dpan Hwa Ho atu... Mata ku ani gi liar meliat2 urg saja :P then, ada tia keta Mercedes ani parking inda jauh pat keta ku... kuar tia bini2 ani... rendah and berisi... dua2 lagi sama tu oh so kuit~ Really... Adik beradik x durang ani... Then bini2 yg driver ani menutup pintu ketanya... Tpi inda rapat lehnya... bini2 yg surang ani meliat saja kan kedia ani... Aku tu pikir yg bini2 driver ani kan buka pintu atu then tutup balik kuat sikit... or ada jua urg kadang2 pakai jubui saja mengantak~ ahaha... tpi bini2 ani lagi creative... IA MENGANTAK KAI LUTUTNYA SAJA... Woh! rapat trus wa pintu keta mercedes atu... ahaha... sikit gi ku ketawa... ahaha... Barat jua sudah batisnya atu untuk mengantak :P

My little sister hari ani ikut perkhemahan di Anggerek.. Siuknya~ Napa time aku dulu di kulah menengah atu nada activity2 cemani? huhu... Ini tidak adil! ku sue tu kulah tu nanti ahaha... Apa saja yg ku buat waktu ku tua2 dulu atu :P

Lawatan smbil belajar di server room kemarin...
Kenal iklan ini? Steady ku mengambar atu :P

No comments:

Post a Comment

 

The Author

Popular Posts

Visits

web traffic statistics

Contact

Eddie.kigs@gmail.com

Follow by Email

Recent comments