Ujan

Saturday, July 19, 2008

Ujan turun~ ujan turun~ di sini~ di sini~ mari kita mandi~ mari kita mandi~ la la la~

Ujan saja bah dua tiga hari ani~ rezeki~ tapi inda ku dpat jalan ke perayaan lehnya... malas ku kan jalan2 time ujan~ hari khamis ari atu ja ku jalan ke perayaan di tutong.. atu pun ujan renyai-renyai... kajap saja ku disna.. abis-abis meround, bali kebab then chow~~

Ada bunga api di tutong tadi~~ tapi inda ku jadi jalan sal labat ujannya~~ huhu... inda apa lah~ apa jua bunga api~ mun duit yg durang taburkan dari udara mau ku datang =D AHAHA

Tadi ptg aku tu chatting at my hp.. sekali ku liat jamnya salah... ku tkar ara settings.. sekalinya timbul tia idea ku untuk mentest time and date yg ada dalam hp ku... ku cuba tkar time and datenya smpai maximum digit... datenya yang maximum until 31.12.2060 , sekali ku tkar jamnya ke 11:59pm... kn liat apa jadinya if ia masuk ke 1.1.2061.... sekali ku liat jamnya lapas 12:01am, datenya mau betukar ke 1.1.2061... inda ku puas ati lehnya... sekali ku liat ara calendar... WOHOHO inda jua mau betukar calendarnya ke 1.1.2061.. masih sma yang ia display which is 31.12.2060.... Buruk eh nokia ani~~ ada flaw~~ nanti ku sue kamu~ AHAHA dah tu ku tkar balik ke current time and date... skalinya slahau jadinya... inda lurus jamku lehnya... delay 2 jam ia liatkan time ku atu... balik2 ku settings... baru tah lurus... nanti ku SUE kmu!! AHAHA

Pastu ku install Ubuntu pat lappyku.. saja kan mentest... not bad lah OS atu... nganya drivers ja masalahnya...

Trima kasih kepada bash kerna memberi award ini kepada saya. =D ada waktunya je aku update blog ni tiap-tiap hari hehe...

Lastly, aku ingin award "I'M A DAILY BLOGGER" kepada semua blogger yg ada pat dalam blog list aku, yang tiap-tiap hari update blognya.. hehe =D

No comments:

Post a Comment

 

The Author

Popular Posts

Visits

web traffic statistics

Contact

Eddie.kigs@gmail.com

Follow by Email

Recent comments