KB... Seria... Sengkurong... Lepak...

Wednesday, April 29, 2009

Terkajut ku bila hp ku bunyi subuh2 kemarin pagi. Ku liat jam.. baru pukul 4 lalu. Sapa bah yang kan sms subuh2 ani. Selalunya if subuh2 ani yg emergency sja.. skali udah ku baca message atu.. makin lagi aku terkajut... apa inda... coz yang msg ku atu c chin.. drg kn bawa jalan-jalan ke KB kemarin... aku ok ehhhh coz jobless berabis dh ku di rumah AHAHA... tapi pagi kemarin awal dh ku bangun sal dgni my mom ke JPD kn renew road tax... Udah balik.. makan sikit then trus chow ke rumah pjul... pkirku awal dh durang ani ready.. skali udah smpai sana.. dui malai~~~ siuk awg pjul atu tdo bertutup selimut masih AHAHA.... Oleh kerna kami nda mau buang msa... kami pajal suruh ia bangun coz drg nazmi and fir pun otw dah... tup tup tup kul 2ptg baru th kmi brtolak dri rmah pjul... keta nazmi jadi mangsa coz ketanya basar plus diesel lagiii.. ahaha... otw kn ke KB atu kmi singgah sekajap di kadai metussin di telisai kn membali minuman... karing leher kali ah.. panas lagi cuaca kemarin atu.... blea...

Kami sampai di KB around kul 3ptg... chin lagi kelaparan sal inda sampat makan tgh ari... so kami singgah di cafe yg dkat hotel atu.. yg inda jauh dri sungai.. entah lupa dah ku namanya... siuk lah jua tempat atu untuk chill2 ujung minggu... Then after makan apa.. trus kami menuju ke Seria gi.. kn buat tour ke sna gi... plus driver kami ani lgi bising sja coz kami mlar salah jalan AHAHAHAHA what do you expect? nda jua kami tau tu jalan2 di KB and Seria.. gpun di sana gi bnyk round-about sja... nda bnyak traffic light... then kami memanat ja di billionth barrel... kjumpaan lagi couple yg slahau... tak senunuh itu org.. ada kah siang2... nmpak jua kami tu buii... ahaha. Then singgah ke seria town... round2... bali itu ini... then drg plan kn lepak lagi malam nya.. trus tia kami shopping lagi di Supa Save... Meriah meriah... abis sja kami shopping di sna.. mulih tia kami tapi sampat jua kami singgah di restaurant fresh air utk mengisi perut yg kosong. Unik lgi tempatnya tuu.. ada label ladies night. Steady~~~ tpi tuha2 =|

Balik saja dri sana.. aku sma chin pun balik ke rmahnya... then ku blik skajap... kn mandi and ngambil lappyku coz ada kn ku curi dari si fir.. ahahaha.... batah2 nunggu kn lepak atu.. sampat lagi ku tidur2 ayam and chatting sma KGK... pkir ku drg ani inda jadi... skali dtg tia msg dri si fir yg drg otw ke rmah chin... ku liat jam... kn dakat kul 2pg.. ahahaha atoya.. lepak punya pasal mata yg kn pajah ani pun trus sehat... ahahahaha... then smpai d sana... sbuk2 dah pjul sma si fir msak fries... sorang2 dah klaparan... tpi yg spoilnya KAMI LUPA BALI MINUMAN AHAHAHAHA.. steadyyyy.. pdahal time di supa save ingat dh ku tuuu... utk tidak memspoilkn lagi keadaan... kami dgn gumbiranya jalan lagi subuh2 atu utk bali minuman di kadai 24 jam di sengkurong.... wohoho... then balik smula ke rmah chin yo... masak burgerrrr... ahahaha. Baru namanya lepakkkk =) kul 6 pgi tadi baru th ku balik ke rmah... siang dh... nampak dah cahaya matahari... ohh bahagianya =P AHAHAHA rindu ku cmani ani... SAYA SUKA (Y). Enjoy tah ku bnar2 tu before kna pgil kaja gi... hehe.


P/S: To you.. sorry... i hope u understand. peace =)






No comments:

Post a Comment

 

The Author

Popular Posts

Visits

web traffic statistics

Contact

Eddie.kigs@gmail.com

Follow by Email

Recent comments