"Chika"

Wednesday, August 05, 2009

Erm… what you guys commented in my previous post ada jua banarnya. Huhu. Aku tarik balik kata-kata ku dalam post atu. Huhuhuhu. Aku akan kembali berkarya demi Bangsa dan Negara. *atoya.. oberrrr* AHAHAHA.

Kamu sudah liat Indonesian movie ‘Chika’? Lawaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~ If kamu suka ceta ‘Eiffel, I’m In Love’ dan yang sewaktu denganya then aku pasti kamu pun suka cerita ani…. Banar…. I tak tipu. Sesuai untuk dilihat bagi pasangan yang sedang dilamun cinta. =)

Sudah liat ‘Laskar Pelangi’? cerita ani pun lawaaaaaaaaaaa~~~ bagi semangat and motivate ni kamu trus olehnya. May I remind you… sediakan tisu banyak-banyak. Tanpa ku sedari air mata ku juga berguguran melihat part-part sedih atu. AHAHAHAHAHAHA. Awu. Banarrrr…. Luan menghayati waaaaaa~~ Lapas ja ku liat cerita atu, terkanang ku kan kisah ku time damit-damit dlu….

Caliee lah jua bila mengenang kisah-kisah dlu atuuuu… Dlu kampungku balum lagi ada pit. Berbatu-batu dan tanah kuning saja dari rumah ku sampai ke skulah rendahku atu. Jarak dari rumah ku ke skulah inda jua lah jauh sangat. Ada lah kali dalam 800+ meters. If ada keta di rumah, baru tah kana antar pkai keta. If nada, nada lah tuu. Harapkan jalan kaki and berbasikal sja. Sigh. Iatah makanya aku inda suka IF nada keta….. PASAL APANAH???? PASAL BANYAK KUYUK SIAL sepanjang jalan atu. AHAHAHAHAHAHA. Mun berjalan kaki, inda kana bubut. Mun berbasikal, setayi ia kan bawa belumba. Lului lah kuyuk-kuyuk cina dlu atu. Nasib jua aku ani pelari pecut 100m and wakil skulah dlu. AHAHAHAHAHAHA. Bah… malas ku ceta lagi pasal kulah rendah. Takut ku pacah usus kamu time ketawa. =P

“Aku pernah di lamun cinta. Aku pernah menyukai dia. Aku sayang dia. Tapi…. Aku terlalu EGO untuk mengatakannya.”

2 comments

  1. hahahaha. BANAR tu bob ah!! paluui tu kuyuk sial ah.. kalau jalan kaki.. liat nya ganya! time bebasikal.. sampai ketinggalan wa selipar ku rah lungkang dpan rumah durang indut! =D

    &Yes.. a nice memory. I shall write abt this too eh arah my blog. lol.

    ReplyDelete
  2. AHAHAHAHA. Awu mlar bh kuyuk2 sial atu kn bubut. Aku pun ampit tu kna bubut leh kuyuk drg indut. AHAHAHA.

    ReplyDelete

 

The Author

Popular Posts

Visits

web traffic statistics

Contact

Eddie.kigs@gmail.com

Follow by Email

Recent comments