Awek sialan?

Wednesday, July 23, 2008

Suka ku dgr lagu stevenson - cap apek... if bini2 yg dgr and yg 'terasa' grenti melatup ni AHAHA even aku pun inda kan mau kejumpaan bini2 yg dlm lagunya atu... pebaik lawa... tpi mun ia lawa mcm nasha aziz, aku tak kesah~~ OOppss!! sorry bond! AHAHA

Masih ada kh bini2 yg mata duitan? Entah oh~ tpi ada tu eh~~ bah eh malas ku kn ceta pnjang2 agatah dgr sendiri =D

"Wahai kawanku
Dengarlah lagu
Lagu ini lagu nasihat
Badanku kurus
Bukan tak makan
Tiap hari ku minum
Sebotol cap apek

Cewek sialan kegatalan
Mata duitan mata keranjang...

Gara gara aku ikut cewek
Duit ku habis mana nak korek
Mana ku tahan ku kerja kontrak
Tiap hari ku pinjam sepuluh ringgit

Cewek sialan kegatalan
Mata duitan mata keranjang...

Kalau aku mati nanti
Lubang kuburku
Siapa yang gali
Tanami aku di pohon ganja
Batu nisanku betulis dari botol cap Apek

Cewek sialan kegatalan
Mata duitan mata keranjang...

(ulang balik) "

No comments:

Post a Comment

 

The Author

Popular Posts

Visits

web traffic statistics

Contact

Eddie.kigs@gmail.com

Follow by Email

Recent comments