Mesra

Tuesday, April 15, 2008

Selamat pagi dunia... Apa kabar org kampung? Lama sudah tak berjumpa... kirim2 lah berita... na na na na na na Embah... nda ku ingat lagu atu~~ :D

Saya bangun dengan selesa hari hari... Tidak ada traffic jamz... Tidak ada lecture... Tidak ada kekusutan pada pagi2... indahnya pada hari isnin ini... *er.. mcm dlu ku pnah post I HATE MONDAY* Time ku cuti ja ku menghargai hari2 ku yg indah ini smbil meliat ucing ku yg meraung2 kegatalan dlm sangkar atu :P

Then, tadi dangani my sis jalan pat Wasan Vocational School antar borangnya... Time kami masuk pat kulahnya... ada this one big car blakang kami laju2 ia drive then parking pun blakang keta kami... then kuar tia this two guys dri keta and trus msuk ke kulah atu... oh maybe durang staffs sna x... Kmi pun kuar dri keta and trus menuju ke admin... Smpai saja ku di sana, ada this one guy dgn peramahnya becakap sama kami and gtau di mana kan antar borang atu... Msih wujud panya urg yg peramah macam ia :P *Urg Brunei memang di kenali oleh urg2 luar dgn kemesraanya and baik budi pekerti* ahahaha... luruskah? :P Sampai saja di kaunter untuk mengantar atu... sekali lagi kami di layan dgn mesra oleh pekerja di sana... Then ada tia this two guys yg parking sebalah kami ani... Ia bawa kami becakap... Rupa2nya durang pun kan mendaftar msuk di sana... duh~ suspendat.. pkir staffs~~

Habis saja mengantar... Aku suruh my sis isi tangki minyak yg sememangnya low berabis... then kami jalan di stesen minyak kuala lurah... Sambil2 kana isi minyak atu, aku toleh2 lah kiri kanan meliat urg, meliat keta, meliat kawasan sana... then ku liat lah keta proton wira yg mengisi di sbalah kami ani... ku liat2 saja urg yg di dalam atu... oh saya tak kenal... duh~ then waktu ku kan membayar atu, bejalan tia keta proton wira ani.. inda batah lapas atu.. ada tia laki2 yg duduk di blakang keta proton atu menoleh ke blakang sambil mulutnya becakap "KEMANA?" pat kami.. oh~ helew~ SIAPA KAN KAU? kami buat muka slumber ja.. dah tu laju2 ia toleh ke dpan... AHAHAHAHAHAHA... inda tah ko malu tu WANG? PACAH-PACAH :P

No comments:

Post a Comment

 

The Author

Popular Posts

Visits

web traffic statistics

Contact

Eddie.kigs@gmail.com

Follow by Email

Recent comments