. . . 2010!

Sunday, January 10, 2010

Selamat tahun baru!! :)

Apa azam anda pada tahun ini? AZAM? Betul ke ada azam baru? Azam lama dah complete ke?? Haha. Aku bukan nak mengata tpi betul lerr... kita manusia biasa je~ mudah terlalai~ tahun lepas nak buat azam itu la, azam ini. Tapi... tau2 dah masuk tahun baru. Azam yang tahun-tahun lepas belum juga smua tercapai tapi dah nak buka azam baru~ bukan tak boleh nak berazam~ tapi... mesti ke kita azam hanya pada tahun baru? kita kalau nak berazam nii... bila-bila masa je boleh~ :)

Aku sama juga macam korang... azam-azam yang dulu-dulu pun belum juga penah tercapai... ada le dua tiga jer.. itu pun mcm sebesar siput je. *err.. mcm bohong ada juga* HAHA. Tapi... tahun lepas memang dah macam-macam terjadi kat aku... 2009... mungkin murah rezeki aku pada tahun lepas... dpt perkerjaan... dah dapat beli keta baru... dah dapat belayar ke sana ke mari... syukur. Itu semua dah kira baik bagi aku.

Erm.. sorry ye saya pakai bahasa ini untuk entry blog kali ini. HAHA. Saja je nak buat perubahan... Dulu pun aku blog begini... tapi banyak comments yang tak betul je~ :p ah, lantak lah... ini blog saya.. apa saya peduli~ :p

Okay... untuk tahun ini.. aku pun tak tahu lagi~ tapi biarlah semuanya berjalan dengan lancar dan berharap ianya akan lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya. Erm.. Aku nak budgeting je. Kalau nak kata aku ni suka shopping... tak juga. Heran. Belum lagi tengah bulan.. dah nak pokai~ Haha. Kalau tiap bulan selalu pokai cam ni... tak enjoy lerr. Sekarang barang-barang dah naik harga.. bukan cam dlu...

Ok ok.. kita skip part itu... ceta sal mobile saya yang baru itu lagi ye. HAHA. Saya betul-betul SUKA! BETUL! belum lagi saya explore sepenuhnya. Apa yang saya mau ada semua dlm hp tuu.. "Discover the unexpected". Haha. betul la tuuu dgn slogan dia. :) Macam tak jauh je dengan nick saya yang dah berkurun-kurun kat MSN aku tuu.. "What do you expect? Expect the unexpected". HAHA. Waktu new year hari tuu.. ada lah kawan aku tu chat dgn aku tengah2 malam tuu juga.. dia kata "tahun baru sudah.. inda ko tukar nick mu?" HAHAHAHAHAHA. Malas lerr aku nak tukar2... nick itu pun dah sebati dengan diriku... hidupku. haha.

Kita sembang lagi di lain hari~~

P/s: Korang mau nari tak? Dengar lagu ni "tik tok" - ke$ha :)

2 comments

  1. ebob kambang ada hp baru~ =p hahahahh. aku bob.. tiap taun azam ku.. dmana kan celebrate new year taun dapan.. LOL. kira bukan azam lah tu. tapi azam ku lah. boh apakan ku cakap ane.

    mcam cane wa bob.. aku last year azam ku to celebrate new year di KL sama azel. sekali naahh.. tercapai. then azam ku taun ane.. taun dapan celebrate new year di singapore~ huhu.

    ReplyDelete
  2. HAHA. atuuu jauh tu azam mu... ujung2 taunnnn.. bkan lagi azam tu.. wish tia jdinya :p tpi aku SOKONG BERABISSSS IF KO CELEBRATE D SINGAPOREEEEEEEE!!!!! I LIKEEEE!!!!!!!!!

    ReplyDelete

 

The Author

Popular Posts

Visits

web traffic statistics

Contact

Eddie.kigs@gmail.com

Follow by Email

Recent comments