Visit to Navy base at Muara

Wednesday, June 18, 2008

Oh helew dunia~ pagi yg indah~ nada traffic jamz~

We had MWA class this morning… Everybody was doing MWA assignment… Sir also not in yet… I started my MWA assignment, creating database and tables… Then, sir Sharul and sir Sia came into the lab… sir Sharul says, “Siapa-siapa yang kan mau ikut melawat ke Navy, siap sedia tah ara parking awal ani… Attendance kamu kira hadir tu… “. OH! Macam tak caya pulak~ then he says, “Nyaman2 tu makanannya… and 1 more thing… LELAKI sahaja yg boleh ikut…” WOHOHO.. all the ladies start protesting… ada yg umban lappy… ada yg buang mouse… ada yg umban monitor… ganaz jua :P AHAHAHA nada bah… then sir cakap,”Agatah kmu tunggu di lobby… krg sir gtau ara durang”. Then, bincang punya bincang.. “OK Ikut tah…” WOHOHO atu ya semua bini2nya tarus begarak naik bus… hehe… but then we wait for another 15 minutes coz bus balum gi panuh…. All of CPB semua ikut… then a few from CPA, CPC, CIS juniors and other departments… but still msih banyak kosong… Rugi kamu inda ikut tadi :P Then we reached navy HQ at Muara… There was a slide presentation by navy officers… Pastu breakfast… pastu masuk dalam kapal… then visit to workshops and some of departments around the area… then lunch lagi with ketam and ikan.. WOHOHO memang sepecial~ Rugi kmu inda ikut :P bkan selalu dpat melawat di sana =D Ok adios, kn apply pat navy ku lpas dri ITB AHAHAHA not! Tpi kalau trus jadi JENERAL aku OK AHAHAHA


No comments:

Post a Comment

 

The Author

Popular Posts

Visits

web traffic statistics

Contact

Eddie.kigs@gmail.com

Follow by Email

Recent comments